Algemene ledenvergadering

Op woensdagavond 24 mei om 20u30 werd in ons clublokaal de algemene vergadering van Tecemo gehouden.

Een dertigtal aanwezige leden hebben een overzicht ontvangen van het aantal leden, alle uitslagen en nieuwe klassementen, de competitieploegen voor volgend seizoen, een overzicht van de activiteiten van vorig seizoen, het jeugdbeleid, het communicatiebeleid en de financiƫn.

Op de vergadering werd Arthur De Buck verkozen tot nieuwe bestuurder voor een periode van 3 jaar. Arthur zal de nieuwe Sporta secretaris van Tecemo worden. Bart Jorens en Steven Waeterschoot werden herkozen als bestuurders voor een periode van 3 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.