Tornooi Memorial ‘T Kelderke – 1 mei

Op dit tornooi heeft elke speler evenveel winstkansen om de titel van clubkampioen binnen te rijven! We spelen namelijk met een voorgift-systeem waarbij een lagere (of niet-) geklasseerde speler punten voor krijgt op de geklasseerde speler. Benieuwd of op dit clubkampioenschap de hoogst geklasseerde speler nog steeds de clubkampioen wordt? Waag zeker je kans want wie weet ga jij wel met deze knappe titel (én trofee) naar huis!

Net zoals bij het 11-november-clubkampioenschap wordt er ’s middags iets om te eten voorzien, en sluiten we ’s avonds af met een gezellig etentje in een nabijgelegen brasserie waarop alle spelers en supporters welkom zijn.

Het tornooi vindt plaats op 1 mei 2019 en start om 09:00. Voorziene einduur: 18u00. Gratis voor leden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.