Tornooi Memorial Frank Wuyts – 24 mei

Ter nagedachtenis aan Frank – onze “voorzitter”, een vriend voor velen, maar ook iemand die onvoorstelbaar veel voor Tecemo als vereniging deed, organiseren we op vrijdagavond 24 mei 2019 de allereerste editie van Memorial Frank Wuyts. Op dit tornooi zal er door iedereen – zoals eigen aan de speelstijl van Frank – met een noppenpalet gespeeld worden, en proberen we zo uit te zoeken wie hier in onze vereniging het beste mee omkan.


Zelf geen noppenpaletje? Geen nood – Tecemo voorziet er voldoende om alle wedstrijden te kunnen spelen.

Start tornooi: 20u
Inschrijven kan via ttctecemo@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.