Tece-MEMO-Quiz

 

Brains! En een brede portie kennis over actualiteit, wetenschap, geschiedenis, sport, en nog vele andere zaken heb je nodig voor onze jaarlijkse Tece-MEMO-Quiz. We zitten dit jaar aan onze 21e editie en opnieuw belooft ook deze editie weer een groot succes te worden!

Inschrijven is de boodschap! Dit kan via ttctecemo@gmail.com (doorgeven naam ploeg en contactpersoon).

Geen zin om deel te nemen, maar kan je de club wel een handje helpen? Voor zulk groot event zoeken we opbouwers, afbrekers, barmannen (of vrouwen), obers, juryleden, … Laat gerust via mail of andere kanalen weten als je een handje wil komen helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.