Nieuwsbrief november 2017

Ha-ha-halloween is vlot gepasseerd en onze brief voor de SInt ligt al klaar (zo’n Tibhar Kinetic Speed, om maar eens een duur houtje te kiezen)! En u?

1. Komende activiteiten

 • Memoquiz (zaterdag 16 december): Er zijn al 16 ploegen ingeschreven, nog maximaal plaats voor 20 extra ploegen. Haast en spoed is in dit geval zeker goed! Meer info op de website!
 • AppelbollenGluhweihnclubavond (woensdag 20 december): Alle leden welkom voor een matchke, een hapke en een drankske!
 • Nieuwjaarsreceptie D&V (zaterdag 20 januari): Naar goede gewoonte een nieuwjaarsreceptie van onze overkoepelende vereniging. Een bedanking voor al onze leden voor de verzorgde bardiensten en geboden hulp bij activiteiten. Weest welkom!
 • Winterweekend (26 tot 28 januari): Het befaamde Winterweekend: witte wandelingen, gezellige onderonsjes, lekker eten en winterse taferelen! Inschrijven kan nog steeds, er zijn nog plekken vrij: geef een seintje op ttctecemo@gmail.com!

2. Voorbije activiteiten

 • Jeugdclubkampioenschap (29 oktober): 10 jeugdspelers vochten gedurende niet één maar twéé kampioenschappen (één met voorgift en één zonder) voor de winnaarstitel onder luid gesupporter van alle aanwezigen. Proficiat aan Arthur De Buck (jeugdclubkampioen zonder voorgift) en Korneel Godts (jeugdclubkampioen met voorgift)!
 • Clubkampioenschap volwassenen (11 november): Weer een enorme opkomst op het sportiefste evenement van het jaar: 34 leden (waaronder 5 jeugdleden) deden een poging om de titel te vergaren. Uiteindelijk werd de verrassende Koen Schevenels tot clubkampioen gekroond 😉
  Speciale dank aan onze G-sporters die de dag compleet maakten met een actie voor ‘de warmste week’: we hebben ons allen erg ‘warm’ gedartst.

3. Nieuws uit Sporta

 • Wat staat er binnenkort gepland qua Federale tornooien?
  • 26/11: Federaal tornooi Rupel (inschrijven tot 19/11!)
  • 3/12: Masters-tornooi Nodo
  • 21/01 Masters-tornooi Tecemo
  • 28/01 Federaal tornooi Omni Vrembo
  • 4/02 Jeugdcup Pipoka
 • Nodo organiseert op 29 december hun jaarlijkse Nacht der dubbels! Als je dus al eens nachtje door wilt doen ter voorbereiding op nieuwjaar… Alle info vind je op Facebook.
 • TTC Rupel organiseert een kerststage op 27, 28 en 29 december voor jeugdspelers tot 21 jaar. Je kan er terecht van 9u30 tot 16u30 voor training van gediplomeerde trainers. Voor 21/12 inschrijven door te mailen naar secretaris@ttcrupel.be!

4. Nieuws uit VTTL

 • Net te laat voor de nieuwsbrief, maar je kon op 16/11 naar Sokah-Diest gaan kijken in Hoboken – zoals Anderlecht-Club Brugge maar dan in het tafeltennis! Geen zorgen: je kan de live video van 3 uur nakijken op Facebook en zo nog wat bijleren.

5. Bartip

Heb je onlangs nog koffie gezet?
Daarna nog op die koffiepads gelet?
Leg die in het zwarte bakje onder de toog
En onze duim gaat omhoog!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.