Nieuwsbrief oktober 2017

De Tecemo-trein is weer vertrokken! Ben jij ook al goed gestart in dit nieuwe sportseizoen? Hou de vaart erin en lees verder!

1. Komende activiteiten

  • Kaas- en wijnavond (zaterdag 21 oktober): Om de 5 jaar vieren wij het bestaan van Tecemo, en zo vieren we dit jaar het 35-jarig bestaan van de sympathiekste tafeltennisclub van Mortsel! De inschrijvingen zijn intussen afgesloten, we rekenen op 50 enthousiaste smulpapen om onze bergen kaas en sloten wijn weg te werken. Schol!
  • Clubkampioenschap jeugd (zondag 29 oktober): De jeugdspelers strijden voor de club-eer: wie wint mag zich een jaar lang clubkampioen noemen! Meer info op de website.
  • Clubkampioenschap volwassenen (zaterdag 11 november): De jaarlijkse hoogmis: het clubkampioenschap voor volwassenen zonder voorgift! Wie stoot Koen Schevenels van de troon? Meer info op de website!
  • Memoquiz (zaterdag 16 december): Dit jaar schuift onze quiz naar vòòr de kerstvakantie! € 20/ploeg, maximum 6 personen/ploeg, alle info op onze website!

2. Voorbije activiteiten

  • Start truffel- en snoepslag: Deze loopt uiteraard nog steeds – en je kan nog steeds kans maken op een cinematicket voor de beste verkopers!

3. Jeugdcomité

foto van Koen Schevenels.

Er is een nieuw jeugdcomité opgericht! Naar aanleiding van interesse vanuit ouders is er een verkennend gesprek geweest, waar een nieuw jeugdcomité uit gekomen is. Onze dank aan Staf, Marina en Patrick om dit mee in gang te trekken!

Alvast een eerste activiteit was het vullen van de snoepzakken, waar heel wat volk op aanwezig was.

4. T-shirts!

De nieuwe T-shirts zijn nog niet allemaal opgehaald! Heb je jouw exemplaar niet nodig dan?! Vraag het aan één van de bestuursleden en pronk met je nieuwe exemplaar!

De rest-exemplaren van de voorbije T-shirts worden intussen uitgedeeld aan de jeugd-recreanten. Ook de volwassen recreanten kunnen een exemplaar van de voorbije T-shirts ontvangen, zolang de voorraad strekt!

5. Korting bij Decathlon

Alle leden die zich aanmelden bij “Mijn beheer” van Sporta (volg deze link) kunnen niet alleen zelf hun gegevens nakijken en bijwerken, maar krijgen ook een bon van Decathlon. Dus heb je je ogen laten vallen op een nieuw paar sportschoenen, twijfel dan niet langer!

6. Bartip

Vergeet het niet ende weest niet dwaas,
Gedenk de kroonkurken van de Maes
Alsook van Maes Radler en Maes Zero,
Plaatst deze niet in uw sombrero
Maar in onzen verzamelbox
(Zo creëren we welzeker geen paradox)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.