Nieuwsbrief september 2017

Een nieuw sportjaar, een poging tot een nieuw kleedje voor onze nieuwsbrief! En hopelijk ook een mooie start van de sportieve activiteiten – alle ploegen hebben er intussen al één wedstrijd opzitten!

1. Voorbije activiteiten

  • Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs (16 juni): Gemoedelijk spelen met de buren, da’s dik oké! Bedankt Staf voor de organisatie 🙂
  • Bowling en burger (17 juni): Een 20-tal mensen ging mee bowlen, tot groot jolijt van de aanwezigen. Vier ploegen legden mekaar het vuur aan de schenen, foto’s staan op onze Facebook-pagina.
  • BBQ (1 juli): Weer een gezellige activiteit om het jaar af te sluiten! Meer dan 40 leden kwamen gebraden vlees en vis eten, dat smaakt!
  • Volwassenentraining (15 augustus en volgende): De draad terug oppikken gaat toch zoveel makkelijker met de volwassenentraining! Zoveel inschrijvingen dat we in twee groepen opsplitsten, wat met de verschillende niveau’s ook nog prettig is. #klaarvoordestart!
  • Vriendenmatch Vilvoorde (1 september): Wat was me dat zeg: ik kom het lokaal bezig en er is al 17 man van Vilvoorde aan het opwarmen! Veel volk, leuke matchkes en goed opgewarmd voor het nieuwe seizoen!
  • Infoavond ploegkapiteins (6 september): Alle informatie over de werkwijze van Sporta werd nog eens netjes overlopen tijdens de vergadering van de ploegkapiteins. De ploegkapiteins kregen deze vergadering ook de kalenderboeken en nieuwe ballen mee.

2. Komende activiteiten

  • Start truffel- en snoepslag (woensdag 13 september en volgende): Zie meer in het volgende punt!
  • Kaas- en wijnavond (zaterdag 21 oktober): Om de 5 jaar vieren wij het bestaan van Tecemo, en zo vieren we dit jaar het 35-jarig bestaan van de sympathiekste tafeltennisclub van Mortsel! Kom mee aanschuiven voor lekkere kazen (of vlees) en wijnen (of andere dranken). Inschrijven tot 14 oktober – meer info op onze website!
  • Clubkampioenschap jeugd (zondag 29 oktober): De jeugdspelers strijden voor de club-eer: wie wint mag zich een jaar lang clubkampioen noemen!

3. Truffel- en snoepslag!

We verkopen weer truffels en snoep om onze jeugdwerking te sponsoren! Dit is zéér belangrijk om onze jeugdtrainingen te kunnen financieren, zonder een succesvolle truffel- en snoepslag is dat immers niet mogelijk.

Zet dus graag jullie beste beentje voor om zoveel mogelijk te verkopen; ook op competitie-avonden mag je altijd rondgaan bij de ploegen om truffels en snoep aan de man te brengen. Alvast bedankt!

4. Sportief verzekerd!

Alle leden die via Sporta zijn aangesloten kunnen ook genieten van een 24u/24u verzekering voor gezondheidssporten. Als je in je vrije tijd en buiten clubverband gaat wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, rolschaatsen, fitnessen of yoga doen, ben je ook verzekerd tegen ongevallen. Meer informatie kan je hier nalezen!

5. Winterweekend

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we komende winter weer op Winterweekend in het weekend van 27 en 28 januari. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar: wie graag nog mee wil mag dit laten weten via mail! Laat hierbij weten of je op een groepskamer of 2-persoonskamer (beperkte plaatsen!) wil slapen, en of je een huisdier meeneemt.

6. Heraut online

Naar goede traditie start het nieuwe sportjaar ook met een nieuwe Heraut, het clubblad van Deugd en Volharding (onze koepel-vzw). Deze kan je hier nalezen.

7. Tafeltennistafel op overschot gezocht

Pierre helpt een revalidatiecentrum om een tafeltennistafel te zoeken. Heb je er nog eentje op overschot? Geef ons een seintje!

8. Bartip

Heb je de togen van jouw ploeg al verdeeld?
En deze al naar ons doorgemaild?

Evi wacht vol verwachting op je mail,
Een toogdienst is toch geen moeite teveel?
We doen ’t allemaal – goed voor de moreel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.