Nieuwsbrief december 2016

Beste Tecemoërs,

Hopelijk zijn jullie allemaal braaf geweest en heeft de Sint mooie dingen voor jullie achtergelaten! Met de komende feestdagen verwachten we nog meer plezier!

1. Voorbije activiteiten

  • Jeugdclubkampioenschap (30 oktober): Jarne Montesinos is onze nieuwe jeugdclubkampioen. Hij haalde het in de finale van Maxim De Meyer, Jente Van den Hooff vervolledigde het podium.
  • Clubkampioenschap volwassenen zonder voorgift (11 november): 32 volwassenen streden om de titel, en naar goede gewoonte trok Koen Schevenels aan het langste eind. Dominique Van den Broeck en Wim Van Beek vulden hier het podium aan.

2. Komende activiteiten

  • Memoquiz (zaterdag 17 december): Intussen zijn de inschrijvingen al afgesloten: met 35 deelnemende ploegen kunnen we weer op een topeditie rekenen!
  • Gluappelbollenweinavond (woensdag 21 december): Jaarlijkse smakelijke toestanden met een winters karakter. Kom dus allen naar deze clubavond met een extra smakelijke inslag!
  • Federaal tornooi Tecemo (zondag 19 februari): Ons jaarlijkse Federaal tornooi in Schelle valt dit keer buiten de examenperiode en op het moment dat de competitie naar zijn climax toeloopt. Zijn er ook nog redenen om niet deel te nemen? Allen daarheen!
  • Familietornooi (zaterdag 4 maart): Normaal werd dit georganiseerd op 1 november, maar werd verplaatst naar 4 maart. Wij hopen ook jou en je neef/nicht/tante/dochter/zoon/overgrootvader te verwelkomen.

3. Federaal tornooi Tecemo

Het is een beetje valsspelen om het twee keer aan te kondigen, maar voor ons Federaal tornooi in Schelle doen we graag extra moeite. Niet dat we de beste ploeg in de tornooi-stand willen zijn, verre van, maar tijdens het laatste federaal tornooi waren er slechts twee Tecemo-leden aanwezig en da’s toch minder gezellig.

Op zondag 19 februari is het zover. Zet het al in het groot in je agenda en schrijf je in! Lukt dat niet zelf? Stuur een mailtje terug en wij doen het voor jou!

4. Truffel- en snoepslag

De truffel- en snoepslag is onze inkomstenbron voor het organiseren van de jeugdtrainingen. De actie loopt nog tot het einde van het jaar verder, in de hoop dat we nog wat extra centjes kunnen verzamelen.

Heb je dus nog een hongertje? Zet koers naar Tecemo!

5. Bartip

Sta je achter de toog,
Hou het dan mee in het oog:
Maak de blikjes plat
En gooi ze dan in het vat!

Plakt je verse croque aan de rooster vast
Geen zorg, blijf cool gast,
Draai gewoon om die knop
En kuis die boel even op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.