Tecemo doet mee aan Levensloop Edegem

Tecemo doet mee aan de Levenloop in Edegem. Levensloop is een actie ten voordele van de Stichting tegen Kanker. Dit is reeds de derde editie van de Levensloop in Edegem. Tijdens dit 24 uur durend solidariteitsevent lossen teams elkaar af bij het lopen of wandelen in Fort 5.

Deze Levensloop gaat door van zaterdag 8 oktober om 16 uur tot zondag 9 oktober om 16 uur.

Gedurende 24 uur lang houden we een infostand open, maar vooral lopen en wandelen we door Fort 5 in Edegem. Het is de bedoeling dat er de hele tijd iemand aan het lopen of wandelen is.

Alle info over ons team vind je op de website van Levensloop of in de Levensloop Edegem flyer.

Maar, veel belangrijker, als je wil meelopen of wandelen kan je je hier aanmelden (Doodle formulier). Inschrijven kost € 10 ten voordele van de Stichting tegen Kanker. We streven er uiteraard naar om de volle 24 uur iemand op het parcours te hebben. Daarnaast kan je ook armbanden of kaarsen aankopen, eveneens ter steun.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.