Nieuwsbrief juli – 2015-16 #9

Beste Tecemoërs

We vliegen er nog een keertje in, voor de vakantie helemaal doorbreekt! En alvast een spoiler voor de bartip: we wisselen de rijm eens in voor de haiku-vorm!

1. Voorbije activiteiten

  • King Pong (6 juni): 18 enthousiaste deelnemers aan de vorming! Naast de nodige begeleiders van onze eigen G-sportwerking namen ook drie ouders van G-sporters deel. Fijn!
  • G-sportdag Kontich (12 juni): Tecemo was ook van de partij op de G-sportdag in Kontich, waarvan verslag op de website!
  • BBQ (2 juli): Een nieuw record: 52 enthousiastelingen kwamen mee aanschuiven om het vis en vlees allemaal op te maken. Daar moeten we volgens mij ook een grafiekje aan wijden.
  • Maes Happening (6 juli): Net zoals vorig jaar dronken we een gratis vat Maes, maar dan toevallig gecombineerd met een halve finale van het EK Voetbal. Wel wat minder volk dan vorig jaar, hopelijk heeft dat geen katers opgeleverd!

2. Komende activiteiten

  • Volwassenentraining (dinsdag 16 augustus en volgende): Naar goede gewoonte organiseren we zes trainingsavonden op dinsdag en donderdag, om je helemaal klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Inschrijven via mail!
  • Vriendenmatch Vilvoorde (vrijdag 26 augustus): Onze jaarlijkse opwarmer, dit jaar weer in Vilvoorde. Nu al zin om mee te doen? Geef dan al een seintje per mail!
  • Vergadering ploegkapiteins (woensdag 7 september): Er verandert één en ander, onder andere de afschaffing van de papieren formulieren in Sporta. Kom dus zeker naar deze infovergadering, waarde ploegkapiteins!

3. Clubavond!

Ook in de vakantie is het iedere woensdag clubavond! Je moet niet iedere keer komen natuurlijk, maar probeer er toch af en toe geraken om niet alles te vergeten. 🙂

4. Lidgeld

De heraansluitingsformulieren zijn verwerkt, de nieuwe ploegen samengesteld, maar we zijn toch nog iets aan het vergeten… Of toch niet, de lidgelden innen natuurlijk! De mails hiervoor komen binnenkort naar jullie toe, wie zijn lidgeld betaalt voor 1 september krijgt vijf euro korting.

5. Bartip

Nieuw aanbod in bar:
Grimbergen donker en blond,
Pickles chips; lekker!

De stopjes van Maes
Blijven steeds welkom bij ons
Dat brengt best goed op!

Spoel alles eerst af
Voor het de vaatwas in gaat
Dat wast veel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.