Nieuwsbrief maart – 2015-16 #6

De laatste competitiemaand (voor Sporta dan toch) is alweer aangebroken, de laatste loodjes wegen hopelijk niet het zwaarst. Wie stijgt, wie zakt, wie kan zich toch nog handhaven…?

1. Voorbije activiteiten

  • Kampioenenviering Mortsel (18/02): Slechts drie aanwezigen genoten van de geslaagde receptie (nudge nudge wink wink), eentje was het nog vergeten ook! Het goede nieuws is dat de eerste kampioenenploeg van volgend jaar al vastligt. 🙂

2. Komende activiteiten

  • Spaghetti-etentje jeugd (zaterdag 19 maart): Naar goede traditie sluiten we de jeugdcompetitie af met een spaghetti-etentje voor spelers, ouders, broers en zussen. Dit jaar is het etentje op de voorlaatste speeldag van de competitie in plaats van op de laatste; dan spelen alle ploegen immers buitenshuis. De uitnodiging komt eerstdaags in je mailbox!
  • Clubdubbelkampioenschap met voorgift (vrijdag 8 april): Ook dit jaar wagen we ons aan onze kleine “nacht der dubbels”. Met voorgift en maximale ploegwaarde van 19 (B0 + NG).
  • Buitenspeeldag (woensdag 13 april): Ook dit jaar kan je in Mortsel komen buitenspelen – op onze tafels bijvoorbeeld! Alle info lees je op www.uitmetvlieg.be.
  • Filmavond (zaterdag 16 april): Ons jeugdcomitĂ© opent de deuren van “Cinema Tecemo”. Het programma staat op dit moment nog niet vast, we houden je op de hoogte!

3. Heraansluiting 2016-2017

Naar goede gewoonte starten we al met het verzamelen van gegevens voor de competitie van volgend jaar. Vul ons heraansluitingsformulier in en laat weten wat je plannen en wensen voor het komende sportjaar zijn! We vragen je om dit in te vullen voor woensdag 6 april 2016.

Liefst digitaal, voor de eenvoudige verwerking, maar er zullen ook papieren formulieren op de club liggen om in te vullen.

4. Week van de vrijwilliger

Deze week is het Week van de Vrijwilliger, waarvan we dankbaar gebruik maken om al onze vrijwilligers nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Zonder hen kunnen we immers onze werking niet bolwerken.

Een hele grote dankjewel allemaal!

5. KING PONG

KING PONG maakt tafeltennis haalbaar voor jonge kinderen en personen met een handicap dankzij aangepaste en opbouwende oefenvormen. Laagdrempelig materiaal maakt het bovendien overal en voor iedereen toepasbaar, je hoeft er zelfs geen echte tafeltennistafels voor in huis te hebben! We nemen de complexiteit van de sport weg en vervangen die door speelse en leerrijke methodes om het gevoel met het kleine balletje te stimuleren en te verbeteren. Ervaar het in praktijk en blik daarna terug op een waaier aan vaardigheden en spelletjes in de web-applicatie. Er is ook een geautomatiseerde wedstrijdvorm ingebouwd, waarmee je een vrijblijvende interne competitie kunt organiseren.

Lesgever: Annelies Peere, Vlaamse Tafeltennisliga vzw
Kostprijs: 15 euro
Datum: maandag 21 maart 2016 van 19.00 uur tot 22.00 uur
Locatie: Tecemo Center, Gaanderij Ter Linden, Mechelsesteenweg 7, 2640 Mortsel
Duur: 3 uur

Schrijf je hier in!

6. G-sport

Onze G-sportwerking vindt steeds meer deelnemers, intussen hebben we een groepje van 8 spelers die om de twee weken op zondag komen oefenen.

Zin om ook eens te komen helpen? Ken je nog geĂŻnteresseerde kandidaat-spelers? Kom ook eens een kijkje nemen, je vindt onze momenten op onze website!

7. Bartip

Crushen die blikjes en kuisen die toog
Schenk in die biertjes, een kraag niet te hoog
Neem jezelf een croque en drink iets mee
Jij bent de barman dus driemaal Olé!

3 reacties op “Nieuwsbrief maart – 2015-16 #6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.