Nieuwsbrief oktober – 2015-16 #2

De eerste maand van het nieuwe sportjaar is weeral omgevlogen! De meeste van onze ploegen zijn goed gestart, de andere moeten allicht nog een beetje opwarmen. Voldoende komen trainen is de boodschap!

1. Voorbije activiteiten

  • Infoavond ploegkapiteins (16/09): De nieuwe plastic balletjes en lidkaarten werden uitgedeeld, en alle ploegkapiteins werden klaargestoomd voor het nieuwe jaar. Wij zijn er klaar voor!Lees hier alles nog eens na!

2. Komende activiteiten

  • Opendeurdag G-sport (zondag 18/10): Kom eens een kijkje nemen naar onze nieuwe G-sportwerking! Meer informatie vind je op onze kalender.
  • Jeugdclubkampioenschap (zaterdag 25/10): De jeugd strijdt naar goede gewoonte om de eer van zich voor één jaar jeugdclubkampioen te noemen. Wie volgt Martin dit jaar op? Lees het na op onze kalender!
  • Familietornooi (zondag 1/11): Ons jaarlijkse tornooi voor familieduo’s staat weer voor de deur. Ook duo’s met niet-tafeltennissers zijn zeer welkom! Staf en Jente zullen hun titel niet verdedigen, wie volgt hen op?
  • Clubkampioenschap (woensdag 11/11): Nog een kampioenschap, en wel de hoogste titel binnen de club! Vorig jaar won Koen Schevenels het van Steven Waterschoot, wie trekt dit jaar aan het langste eind? Lees na in onze kalender!
  • Federaal Tornooi Tecemo (zondag 29/11): Schrijf het al in je agenda, ons jaarlijkse Federaal Tornooi gaat door op 29 november!

3. Cursus Reanimatie en defibrillatie

Tecemo denkt aan het welzijn van haar leden. Daarom richten we binnenkort een cursus “Reanimeren en Defibrilleren” in, gebracht door het Rode Kruis in ons lokaal, waar je onder andere met een AED-toestel (automatisch externe defibrillator) leert werken.

Interesse om de hartveiligheid mee te verhogen? Heb jij interesse om deel te nemen? Reageer op Facebook of schrijf je in op het inschrijvingsblad in het lokaal.

4. Jeugdclubkampioenschap

Jeugdspelers gezocht voor clubkampioenschap! Strijd mee om de ereplaatsen en klim op het hoogste schavot! Lees alles nog eens na op onze kalender, en schrijf je metéén in!

5. Opendeurdag G-sport

Zoals jullie weten zijn we dit jaar gestart met onze G-sportwerking, waar Pierre zijn schouders heeft onder gezet. Op zondag 18 oktober houden we onze opendeurdag (zie ook op onze kalender) waar iedereen kennis kan komen maken.

Kom gerust zelf ook eens een kijkje nemen, en spreek mogelijke G-sporters binnen je kennissenkring aan om ook mee te komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

6. Bartip

Zie die barman daar afzien
Jongleren met een glas of dertien
Loop er niet rond met een boog
en breng die glazen op tafel naar de toog!

Barman, vergeet niet aan het einde van de rit
Dat er niets meer in de vaatwas zit!
Pomp dat spel meteen even leeg
En maak ’t croquemachine ook mooi leeg!

(rijm daar maar eens iets op, jongens toch!)

Barman, zit je toog erop maar ’t lokaal nog vol?
Geef één van de nablijvers dan maar je rol!
Kies bij voorkeur iemand van ’t bestuur,
Maarten zit daar toch tot het vroege uur. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.