Nieuwsbrief mei – 2014-15 #9

Het zomerweer is in het land dus de gegadigden zijn op zomerweekend geweest – zoals dat dan gaat!

De sportieve activiteiten zijn intussen zo goed als achter de rug, enkel de tennis-tafeltennis uitwisseling staat nog op het programma – dat lijkt iets voor de zomer te gaan worden. En verder de nodige gezelligheid natuurlijk!

1. Voorbije activiteiten

 • Memorial ’t Kelderke (1 mei): Er stond weer heel wat volk klaar om de Memorial ’t Kelderke te spelen. Uiteindelijk behaalde Koen Schevenels de overwinning tegen revelatie Maxim De Meyer. Ook halve finalist Chris Weckesser heeft dat knap gedaan. Proficiat allemaal!
 • Volleybal Cantincrode (2 mei): Hier vaardigden we twee ploegen af, maar jammer genoeg met te weinig vrouwen (er moeten er twee per ploeg zijn). Dat doen we volgend jaar hopelijk beter!
 • Algemene ledenvergadering (20 mei): Naar aloude traditie blikten we samen terug op het voorbije jaar, en keken we vooruit naar het komende jaar. Wie wil kan de presentatie hier nog eens nalezen.
 • Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs (22 mei): Er werden balletjes gespeeld met de andere Mortselse tafeltennisclubs, maar verdere informatie heb ik vooralsnog niet!

2. Komende activiteiten

 • Eindeseizoensetentje met bowling (zaterdag 30 mei): Bowlen en steengrill of pasta smullen? Niet de steen, het vlees dat erop ligt. Dat klinkt gezellig én lekker! Alle informatie op onze website en in je mailbox!
 • Tecemo BBQ (zaterdag 27 juni): De jaarlijkse Tecemo BBQ mag niet op jouw programma ontbreken. Nog even samen smullen en dan de zomervakantie aanvatten! Alle informatie lees je in onze kalender.

3. Balletjes…

Wie op de Algemene ledenvergadering was hoorde het al: zowel bij Sporta als bij VTTL is beslist om volgend seizoen met de nieuwe plastic balletjes te spelen. Deze balletjes zijn (voorlopig) enkel in het wit beschikbaar, dat wordt weer even aanpassen.

We zorgen in ieder geval voor een ruime voorraad, zodat iedereen al kan wennen aan de nieuwe balletjes!

4. G-Sport

Ook al op de Algemene ledenvergadering werd het nieuwe G-Sportinitiatief voorgesteld. Met G-Sport willen we tafeltennis aanbieden voor mensen met een verstandelijke handicap of psychische beperking. Meer informatie vind je op onze website, geïnteresseerden zijn altijd welkom op onze opendeurdag op 18/10.

Heb je zelf interesse om een handje toe te steken? Geef Pierre dan een seintje!

5. Groepsaankoop juni

Het is weer tijd voor een nieuwe groepsaankoop bij onze sponsor Menereis. Met een korting van 20% kan je weer goeie zaken doen. Hoe werkt het juist?

 • Je gaat naar Menereis.com en kiest de artikels die je wenst aan te kopen (rubbers, houtjes, schoenen, …).
 • Je mailt je verlanglijstje door naar Maarten op debock.m@gmail.com, en dit ten laatste op zondag 7 juni.
 • Je betaalt de rekening die Maarten doormailt, hij verrekent de 20% korting (het is mogelijk dat dit wat op zich laat wachten).
 • Je wacht tot Maarten de bestellingen binnen heeft en gaat deze dan ophalen (op de club).
 • Klaar!

6. Bartip

Ben je op woensdag hier,
Denk dan aan het papier!

En heb je nog kroonkurken van Maes
(Met alle gevolgen voor je blaas)
Drop die dan in ons lokaal,
De CV verzamelt ze allemaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.