Nieuwsbrief maart – 2014-15 #7

Onwaarschijnlijk, de laatste competitiemaand in Sporta is al aangebroken! En ook de laatste rechte lijn in de VTTL is ingezet. Gelukkig kunnen we al uitkijken naar het naseizoen, waar we sportieve en extra-sportieve activiteiten voor jullie voorzien. Hopelijk met hetzelfde fantastische weer als dit weekend!

1. Voorbije activiteiten

  • Kampioenenviering Mortsel (27/02): Alle sportkampioenen uit Mortsel werden in de bloemetjes gezet, er werden enkele sportdemonstraties gegeven (met dank aan Olivier en Martin, die onder de vlotte commentaar van Pierre een demonstratie tafeltennis gaven) en vervolgens in de hapjes en drankjes gevlogen. Gezellig!

2. Komende activiteiten

  • Spaghettimiddag (zaterdag 28 maart): Het jeugdseizoen wordt naar jaarlijkse gewoonte afgesloten met een spaghetti-etentje waarop alle jeugdspelers en hun ouders uitgenodigd worden. Zet het alvast in je agenda!
  • Buitenspeeldag (woensdag 1 april): Het jeugdcomité zet onze tafels weer buiten op de jaarlijkse buitenspeeldag. Of het zijn tafels van de gemeente, dat kan ook. Op deze dag kunnen we steeds nieuwe mensen laten kennismaken met tafeltennis.
  • Filmavond (zaterdag 4 april): De films zijn blijkbaar al gekozen, maar Joost mag weten welke het wordt. Joost, breng jij op ons op de hoogte?
  • Dubbelkampioenschap (vrijdag 10 april): Het is weer tijd voor ons jaarlijkse clubkampioenschap voor dubbel-duo’s met voorgift. De maximale ploegwaarde is dan 18, dus B2+NG, B4+F, enzovoorts. Alle uitleg op de website. Haal je beste combinatie dus boven of ga voor het plezier en schrijf je in: het inschrijvingsblad hangt nu klaar op de club!
  • Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs (vrijdag 24 april): De jaarlijkse ontmoeting met de andere tafeltennisclubs van Mortsel, in ons eigenste lokaal.

3. Kom naar de clubavond op 11 maart!

Na contacten op de nieuwjaarsreceptie van de stad Mortsel verwachten we hoog bezoek op woensdag 11 maart. Tijdens de clubavond komen de Mortselse burgemeester en schepen van Sport kennis maken met Tecemo en onze infrastructuur.

Graag verwelkomen we hen met het nodige enthousiasme en de Tecemo-spirit, kom dus zeker naar de clubavond en trek je Tecemo-outfit aan!

4. Tecemo quizt

We organiseren niet alleen zelf de onvolprezen Memoquiz, met “Half zeven donker” hebben we ook een quizploeg met zeer wisselende bezetting die andere quizzen afschuimt. Op zaterdag 28 februari was deze ploeg de sterkste slimste van 39 ploegen op de Kwistet-quiz van Club 75 Hemiksem! Een verslagje lees je op hun website.

5. Bartip

De bartip deze maand is belangrijk dus opgelet:
Was vuile borden en tassen eerst af voor je ze in de vaatwas zet!
Anders zit de afvoer vol spaghetti,
en dat vindt niemand pretti(g)!

Blijf verder ook van die thermostaat
Voor ons lokaal in vlammen opgaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.