Nieuwsbrief november – 2014-15 #3

We kunnen het niet meer ontkennen: de herfst (en het regenseizoen) is dan toch in het land geraakt. Het valt mee dat we geen outdoor sport beoefenen! In deze nieuwsbrief een blik vooruit op de drukke kalender, de eerste groepsaankoop bij onze nieuwe sponsor Menereis, een oproep voor de initiatorcursus en een onvermijdelijke bartip. Schol!

1. Voorbije activiteiten

 • Jeugdclubkampioenschap (19/09): 20 deelnemers in totaal! Martin won bij de competitiespelers, Arno bij de recreanten. Het verslag en foto’s vind je op de website.
 • Familietornooi (1/11): Ook 20 deelnemers, tien familieduo’s voerden een gezellige strijd. Staf en Jente werden de verdiende winnaars!
 • Clubkampioenschap (11/11): 28 deelnemers, een lagere opkomst dan de vorige jaren. Voornamelijk de lager geklasseerde spelers lieten het wat afweten. Ze hadden ongelijk, want het was zeer geslaagd; met dank ook aan Jan voor de organisatie van het middagmaal. Het eindklassement kan je raadplegen op de website.
 • Federaal tornooi Tecemo (23/11): We telden 22 deelnemers van Tecemo op het federaal tornooi, dat naar goede gewoonte in Schelle doorging. Bedankt aan Arthur, Jente, Rob, Lennert, Patricia, Marjan, Zé, Seppe, Chris, Wim, Ivo, Raf, Martin, Cedric, Olivier, Elias, Michael, Pierre, Sandro, Koen, Wim en Sven om Tecemo te vertegenwoordigen! Bedankt ook aan Jonas voor dit fotoverslag. 🙂

2. Komende activiteiten

 • Vriendjesdag (woensdag 17/12): De examenperiode is weer het ideale moment om ontspannen met je vriendjes een balletje te komen slaan. Voor de jeugdspelers, wel te verstaan!
 • Glûâppelbollenweinavond (woensdag 17/12): Het gewoonlijke recept om op te warmen voor de feestdagen!
 • Memoquiz (zaterdag 20/12): Meer informatie op de website. Allen daarheen! Nodig ook je vrienden, buren en lokale zelfstandigen uit om mee te doen!
 • Veteranentornooi (zaterdag 27/12): De inschrijvingen beginnen al vol te lopen, er zijn maximaal 42 spelers welkom. Meer informatie op de website.
 • Kersttornooi (zondag 28/12): De affiche zat al in jullie mailbox en is ook na te lezen op de website. In ieder geval kunnen de jeugdspelers van onze club en van elders hun beste beentje voorzetten in niet minder dan drie reeksen (voor recreanten, voor NG-competitiespelers en voor geklasseerde competitiespelers met voorgift). Veel succes!

3. Groepsaankoop decemberlogomenereis

We maken meteen gebruik van onze nieuwe sponsor Menereis en doen in december al een groepsaankoop. Met een korting van 20% kan je weer goeie zaken doen. Hoe werkt het juist?

 1. Je gaat naar Menereis.com en kiest de artikels die je wenst aan te kopen (rubbers, houtjes, schoenen, …).
 2. Je mailt je verlanglijstje door naar Maarten op debock.m@gmail.com, en dit ten laatste op zondag 14 december.
 3. Je betaalt de rekening die Maarten doormailt, hij verrekent de 20% korting.
 4. Je wacht tot Maarten de bestellingen binnen heeft en gaat deze dan ophalen.
 5. Klaar!

4. Initiator-cursus

In het voorjaar van 2015 gaat er weer een initiator- en aspirant/initiator-cursus door, ditmaal in Leuven. Als je interesse hebt om deel te nemen kan je voor meer informatie terecht bij Maarten De Bock.

5. Bartip

Je hoeft niet altijd een dweil te nemen
En de ramen in te zemen
Ruim gewoon de rommel op
Zo geraakt de routine niet in het slop
En kan de volgende makkelijk aan de slag
Zonder traan, maar met een lach!

Sportieve groeten
Jullie sportbestuur!

3 reacties op “Nieuwsbrief november – 2014-15 #3

 1. Beste Zé ik ben weer eens op jouw site verzeild geraakt.
  Ik wilde je eigenlijk nog een suggestie doen betreffende de inhoud, maar weet niet of mijn idee “legaal” is…

  Namelijk het volgende :
  Is het mogelijk – mits toestemming van de betrokkenen en na inloggen in het ledengedeelte – om de telefoonnummers van de leden ergens toegankelijk te maken op de site ?
  Eventueel ook dat aanklikken van de naam mogelijkheid biedt om een e-mail te sturen naar deze persoon.

  Gelukkig dat ik op deze nieuwsbrief kan reageren want anders vind ik niet onmiddellijk een mogelijkheid om je te contacteren.

  Andere opmerkingen :
  “Tekstballonnetje” in balk bovenaan voor “Hallo, Koen Cornelisen” reageert niet (snel).
  Link naar “Berichten RSS” en “Reacties RSS” werken niet.

  Grts,
  Koen.

  1. Reactie gestuurd via mail! Het verzoek voor contactgegevens van de leden is iets voor op de bestuursvergadering, dat volgt dus nog.

   Gegroet!

 2. Beste Tecemo,
  komt de uitslag van de Memoquiz op de site ?

  Grts,
  Koen.

  Ps : aan al wie dit leest wens ik nog Prettige Feestdagen en Gelukkig 2015 !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.