Nieuwsbrief oktober – 2014-15 #2

Het seizoensbegin ligt nog niet eens zo ver achter ons en toch lijkt het al een eeuwigheid geleden.

1. Voorbije activiteiten

  • Jaarmarkt Mortsel: Zowel op zaterdag als zondag tekende Tecemo present op de jaarmarkt. Op zaterdag werd een kraampje opengehouden, op zondag werd er gedemonstreerd op een van de beschikbare tafels.

2. Komende activiteiten

  • Jeugdclubkampioenschap (zondag 19 oktober): Voor de volwassenen elkaar bekampen moet de overwinnaar van de jeugd eerst verkozen worden! Meer informatie in de kalender!
  • Veteranentornooi Merksplas (zaterdag 25 oktober): Het zustertornooi van ons veteranentornooi, al is het dan voor spelers vanaf 30 jaar. Meer info werd rondgemaild en staat op de website. Inschrijven op het magneetbord of via Philip Montesinos.
  • Familietornooi (zaterdag 1 november): Naar jaarlijkse traditie spelen we op 1/11 ons familietornooi. Neem je petekind, dochter, achterneef of grootmoeder mee en ga de strijd aan! Meer informatie in de kalender!
  • Clubkampioenschap (dinsdag 11 november): Dit kan natuurlijk niet ontbreken, het gewone reguliere onovertroffen clubkampioenschap! Meer informatie in onze kalender! Die dag is er uiteraard geen volwassenentraining.
  • Federaal tornooi van Tecemo (zondag 23 november): Zet het alvast in je agenda en meld je aan om mee te spelen! Vorig jaar haalden we slechts 15 inschrijvingen, het jaar voordien 31 inschrijvingen. Hoeveel deelnemers kunnen we dit jaar verzamelen? Extra ELO-punten voor iedereen!
  • Memoquiz (zaterdag 20 december): Ons jaarlijkse hoogfeest voor weetjesvreters en wijsneuzen staat gepland op 20 december. Meer info, wanneer beschikbaar, verschijnt in onze kalender.

3. Binnenkort: groot nieuws!

We kunnen er nu nog niet zoveel over kwijt, maar binnenkort hebben we groot nieuws! Het heeft iets met een potentiële sponsor te maken, intussen zullen we nog even in spanning afwachten…

4. Facebook

Onze Facebook-groep is pakweg de helft van jullie bekend. Het is een handig medium om kort op de bal te informeren en om (zoals vaak) je toogdienst om te ruilen.

Bovendien hebben we een koppeling gelegd tussen onze website en de Facebook-groep, waardoor je met je Facebook-account kan inloggen op onze website.

Zit je al op Facebook maar niet in onze groep? Rep je erbij!

5. Competitietip

Vergeet niet om in vrije weken ook een competitieblad in te vullen!

Kom je een tegenstander tegen die deels of volledig forfait geeft? De correcte manier om je formulier in te vullen vind je op de website: op papier en online.

Heb je nog een vraag? Wij horen het graag!

6. Bartip

Mannen, hebt ge het al gezien?
Er is een nieuw croquemachine!
Het is een soortement grill,
Gebruiken maar, als je wil!

Hoe werkt dat vreemde ding?
Lees het in de handleiding!
Neem de croques uit de bovenste schuif
En, bij gebrek aan rijmwoorden, doe de groeten aan Annemie Struyf!

Aquarius Orange zit nu trouwens in een fles,
Die we verzamelen per zes.
Gooi ze dus niet bij de PMD
Maar geef ze met de colaflessen mee!

 

Sportieve groeten
Uw sportbestuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.