Nieuwsbrief zomer – 2013-14 #9

Beste Tecemo-leden,

De zomer kabbelt rustig verder, maar de start van het volgende competitieseizoen komt er weer aan. De drukte op de eerste woensdag van augustus was toch al tekenend!

1. Voorbije activiteiten

  • Ontmoeting Mortselse clubs: 16 aanwezigen speelden samen en maakten er een gezellige avond van. Vooral veel hapjes en sfeer, schijnt het!
  • Barbecue: Jammer genoeg minder inschrijvingen dan vorig jaar. Het was weer een smakelijke bedoening, de afwezigen hadden ongelijk (en allicht honger).
  • Tennis-ontmoeting: Geannuleerd wegens te weinig interesse. We bekijken of dit zinvol is om opnieuw te organiseren.

2. Komende activiteiten

  • Volwassenentraining (vanaf dinsdag 12/08): Maar liefst 24 deelnemers, waardoor de groep opgesplitst wordt. De eerste groep (NG-E2) traint van 19.30u tot 21.00u, de tweede groep (E0-B4) van 21.00u tot 22.30u.
  • Oefenwedstrijd Vilvoorde (vrijdag 29/08): De wedstrijd gaat door in Vilvoorde, carpoolen is dus aangewezen. Momenteel zijn er 7 inschrijvingen, er is dus nog wel wat ruimte. Stuur een mailtje!
  • Infoavond ploegkapiteins (woensdag 3/09): Het traditionele uitdelen van lidkaarten, boekjes en balletjes. Allen daarheen om klaar te zijn voor de competitiestart!

3. Website
Zoals aangekondigd op de algemene ledenvergadering is de website grondig bijgewerkt. De grootste nood was vereenvoudiging en het verwijderen van overbodige toeters en bellen. Er werd ook wat gewerkt aan de lay-out en aan de integratie met Facebook. Inloggen met je Facebook-account (indien je ook lid bent van de Tecemo-groep) zal mogelijk zijn, dat komt er tegen september aan. Integratie met de competitiesites is om technische redenen nog niet gelukt, we doen ons best om dit nog te realiseren.

Omdat de website volledig herwerkt is heeft dit ook tot gevolg dat jullie allemaal een nieuwe account zullen ontvangen. Dit mag je in je mailbox verwachten zodra Ivo mij een update van de ledenlijst bezorgt. 😉

4. Clubavond
Vanaf het nieuwe sportjaar wordt op de eerste woensdag van de maand de robot geïnstalleerd, om een extra afwisseling te bieden. Dus wie graag eens tegen de robot traint kan zijn of haar agenda al invullen!

5. Lidgeld korting!
Denk eraan, wie zijn lidgeld voor 1 september betaalt krijgt vijf euro korting! Bekijk je mail nog eens als je nog wat achterstaat met je administratie.

6. Nieuwsbrief
Nieuw seizoen, nieuwe nieuwsbrief. We integreren dit vanaf september volledig op de (vernieuwde) website, en zorgen ook voor een dynamische presentatie op de televisie in het lokaal – de huidige testversie, met dank aan Jonas Bogemans, geeft al een mooi idee van wat komen zal!

Warme groeten
Jullie sportbestuur

3 reacties op “Nieuwsbrief zomer – 2013-14 #9

  1. Weeral een stevige nieuwsbrief vol nuttige informatie! Ook dikke proficiat voor het herwerken van de site. Ge zijt gij goe bezig, Zé, keep up the good work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.