Nieuwsbrief mei – 2013-14 #8

Beste Tecemohikanen,

Deze maand houden we het vooral extra-sportief, met name de aankomende activiteiten zijn weer mooi vertegenwoordigd. Rekening houdende met die ene opmerking in de enquête dat we teveel extra activiteiten voorzien, zijn er jammer genoeg ook drie afgelaste activiteiten. Lees en huiver!

1. Voorbije activiteiten

 • Dubbeltornooi met voorgift (18/04): Goeie opkomst met 13 ploegen, waarvan vier met de maximale ploegwaarde en nog de nodige ploegen die er dicht tegen lagen! Na een bloedstollende finale wonnen Simon en Seppe van Howard en Diego, in de poulefase was de uitslag nog omgekeerd. Dikke proficiat!
 • Volleybal-tornooi Cantincrode(3/05): Twee ploegen vertegenwoordigen Tecemo op het gekende tornooi van Cantincrode. Het extrasportieve was belangrijker dan het sportieve, over de resultaten zullen we dan ook niet praten. Beeldmateriaal vind je evenwel op onze website!
 • Algemene ledenvergadering jeugd (14/05): Info voor alle jeugdspelers, zowel recreatief als competitief.
 • Algemene ledenvergadering(14/05): Idem voor de ganse club, en dit alles in kader van openbaarheid van bestuur. Wie die gezellige avond van afwisselend bittere ernst en hilarische tussenwerpsels nog eens wil herbeleven, of alles nog eens wil nalezen, kan dit terugvinden op onze website: enerzijds de presentatie van de algemene ledenvergadering en anderzijds de resultaten van de enquête.

2. Komende activiteiten

 • Zomerweekend (vanaf woensdag 28/05): Het zomerweekend wordt een midweek, allemaal dankzij een feestdag, brugdag en 24 enthousiaste deelnemers!
 • Memorial ’t Kelderke (zaterdag 7/06): Normaal gezien gaat dit door op 1 mei, maar dit jaar uitzonderlijk op 7 juni. Over de inschrijvingsmodaliteiten nog geen nieuws, maar bij deze zijn jullie al gewaarschuwd!
 • Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs (vrijdag 27/05): In ons lokaal wordt er weer een balletje geslagen ter verbroedering met de andere Mortselse tafeltennisclubs. Start om 20 uur!
 • Tecemo BBQ (zaterdag 28/06): Zet het al met stip in je agenda, en fiets door naar nummer 5 van deze nieuwsbrief!
 • Tafeltennis ontmoet tennis (vrijdag 4/07): De deuren van onze tafeltennisclub staan open voor de tennisspelers van een bevriende club. Plezier en kromme techniek verzekerd!
 • Tennis ontmoet tafeltennis (zondag 6/07): Het omgekeerde dus, de tennissers mogen eens met ons lachen!

3. Afgelaste activiteiten

 • Zaalvoetbal (vrijdag 23/05): Met spijt in het hart annuleren we de zaalvoetbal-sessie voor dit jaar. Dit omdat er geen enkele sporthal meer beschikbaar was op het voorziene tijdstip, en omdat we vlak voor het WK Voetbal geen onnodige risico’s op blessures willen lopen. Go Belgium!
 • Uitstap Gent (zondag 25/05): De wakkere burger had het al opgemerkt, deze activiteit overlapte natuurlijk met de verkiezingen. Deze activiteit verhuist naar het najaar, meerbepaald naar zondag 5 oktober!

4. Nabeschouwing VTTL-competitie
De A-ploeg is 2e geëindigd in 1e provinciale, en dwingt zo promotie af naar landelijke. Applaus op alle banken!
De B-ploeg is mooi 3e geëindigd in afdeling 2B, één punt achter nummer twee.
De C-ploeg is 5e geëindigd in afdeling 2A, waarvoor ook mijn hoed af!

De nieuwe klassementen van VTTL zijn intussen ook bekend, en terug te vinden in de presentatie van de algemene ledenvergadering op onze website.

5. Tecemo BBQ
Ja hoor, de jaarlijkse barbecue van Tecemo komt er weer aan. Op zaterdag 28 juni starten we om 18,30 uur met een zomers aperitief en hapje, gevolgd door een groentenbuffet en brood vergezeld van vlees en vis naar keuze in de sfeervolle lokalen van Cantincrode.

De jaarlijkse voorproefbarbecue heeft nog niet plaatsgevonden, de keuzelijst van vlees en vis volgt (met de inschrijvingsformulieren) binnenkort!

6. Bartip
Doe ze nog eens vol! Schol!

Sportieve groeten
Jullie sportbestuur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.