Nieuwsbrief maart – 2013-14 #6

Beste Tecemo-lieden,

De zomer lijkt al begonnen, en de laatste maand in de Sporta-competitie is ook al aangebroken! VTTL gaat nog een maandje langer door, tot eind april.

In deze nieuwsbrief overlopen we, naast de obligate voorbije en komende activiteiten (een hele collectie, post-), ook de enquête, de bar- en website-tip, en verloop van de provinciale kampioenschappen.

1. Voorbije activiteiten

  • Kampioenenviering Mortsel (25/01): Feestgedruis! Naast de viering van de kampioenen werd ook onze sportclub in de bloemetjes gezet voor het 31-jarig bestaan (vorig jaar werden we schromelijk over het hoofd gezien). Evi en Staf ontvingen een jubileumsaandenken uit handen van Mortsels burgemeester Erik Broeckx.
    Tecemo-30-jaar

2. Komende activiteiten

  • Spaghetti-etentje jeugd (zaterdag 29/03): Aansluitend op de competitiematchen wordt er in ons lokaal spaghetti geserveerd. Jeugdspelers komen gratis, ouders, broers en zussen leveren een kleine bijdrage. Zie ook op de website.
  • Buitenspeeldag (woensdag 2/04): De Mortselse jeugd wordt weer warmgemaakt voor tafeltennis en andere sportieve exploten.
  • Familietornooi (zondag 6/04): Na het succes van vorig jaar doen we dit opnieuw! Start is voorzien om 14 uur, we mikken op het einde rond 18 uur. Inschrijven via blad, mail of op de website. Mail volgt nog!
  • Dubbeltornooi met voorgift (vrijdag 18/04): Het jaarlijkse dubbeltornooi met voorgift en maximaal puntenlimiet (18: ons hoogste klassement + 1). Inschrijven via blad, mail of op de website! Ook hier volgt nog een mailtje van!
  • Filmavond jeugdcomité: De affiche ligt nog niet vast, en de datum nu eigenlijk ook nog niet! Meer informatie volgt.
  • Memorial ’t Kelderke (zaterdag 7/06): Normaal gezien gaat dit door op 1 mei, maar dit jaar uitzonderlijk op 7 juni. Bij deze zijn jullie al gewaarschuwd!

3. Provinciale kampioenschappen 
Afgelopen weekend waren het provinciale kampioenschappen, waar Martin Herssens zeer mooi de D-finale heeft gehaald (en jammer genoeg verloren). In totaal namen er negen leden van Tecemo deel, een aantal dat eigenlijk nog omhoog zou mogen.

4. Bartip
Barman, sta op tijd achter uw toog,
of de spelers staan droog!

5. Enquête
Vergeet niet om de enquête in te vullen, voor 1 april! Voor degene die deze nog niet hebben ingevuld werd intussen al een nieuw mailtje uitgestuurd, er liggen binnenkort ook enkele papieren exemplaren op de club voor wie dat liever op papier invult.
De flessen wijn die uitgeloot worden onder de leden die de enquête hebben ingevuld (en die hun naam hebben opgegeven) staan al klaar (in een daartoe optimaal ingerichte omgeving).

6. Website 
“Zeg, ik heb zin om een balletje te slaan!”
“Ha, goed plan! Maar is er geen competitie vanavond?”
“Tja, geen probleem, we bekijken gewoon even op de website of er nog vrije tafels zijn. Kijk zelf maar eens: http://tecemo.be/kalender/action~posterboard/cat_ids~79/!”

Sportieve groeten
Jullie sportbestuur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.