Nieuwsbrief februari – 2013-14 #5

Beste Tecemoërs,

Alweer een maand voorbij, de tijd vliegt! Ook het winterweekend is al gepasseerd, zonder dat we de winter al gezien hebben. Als er iemand deze ziet, geef dan graag een seintje!

Blijkbaar zijn er op woensdag tegenwoordig maar weinig mensen, dus bij deze: grijp je kans, veel kans om snel aan tafel te kunnen!

1. Voorbije activiteiten

  • D&V-receptie (25/01): Het was een gezellig samenzijn met de andere D&V-leden, al leek het soms of er vijf recepties tegelijk doorgingen. Zo gaat dat!
  • Tecemo winterweekend (1-2/02): Het was weer goed, de wellness naar verluidt héél goed, prettige wandeling en iedereen is intussen bekomen (naar ’t schijnt). Foto’s vind je op de website (maar dan moet je wel ingelogd zijn natuurlijk!).

2. Komende activiteiten

  • Kampioenenviering (vrijdag 21/02): Mortsel viert zijn kampioenen! Receptie in het Stadshuis, de te vieren spelers (twee spelers en één ploeg) zijn al op de hoogte gebracht. Als je er niet bij was, doe dan nu beter je best! Als dat nu al te laat is mag volgend seizoen ook. 😉
  • Spaghetti-etentje jeugd (zaterdag 29/03): Aansluitend op de competitiematchen wordt er in ons lokaal spaghetti geserveerd. Jeugdspelers komen gratis, ouders, broers en zussen leveren een kleine bijdrage. Zie ook op dewebsite.
  • Familietornooi (zondag 6/04): Na het succes van vorig jaar doen we dit opnieuw! Inschrijven via blad, mail of op de website.
  • Dubbeltornooi met voorgift (vrijdag 18/04): Het jaarlijkse dubbeltornooi met voorgift en maximaal puntenlimiet (18: ons hoogste klassement + 1). Inschrijven via blad, mail of op de website!

3. Enquete 
Om jullie bevindingen en ervaringen in onze club te peilen, hebben we weer een tevredenheidsenquete opgemaakt en rondgemaild (dd. 30 januari, afzender Evi Claes). Bezorg ons graag je antwoorden, zodat wij jullie input kunnen gebruiken om het beleid van de club verder uit te stippelen. De resultaten worden ook bekendgemaakt op de algemene ledenvergadering.

Heb je feedback die je in de enquete niet kwijt kan, spreek ons dan eens aan!

4. Bartip
Ben je op woensdag hier,
Denk dan aan het papier!

Doe je ook al eens een afsluit,
Sorteer dan ook de flesjes uit!

5. Tornooi-reclame
Doe ook eens een gooi
Naar winst op een tornooi!

(Waarmee we willen zeggen: doe eens mee aan een tornooi! Schrijver dezes belooft er ook eens werk van te maken).

Sportieve groeten
Jullie sportbestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.