Nieuwsbrief november – 2013-14 #3

Beste Tecemolingen,

Een nieuwe maand, en de agenda begint weer voller en voller te geraken. Het item “komende activiteiten” is weer de moeite, en dit nog allemaal voor het einde van het jaar! Ook nog op het programma: Wedstrijdbladen, Website, Toog en Nieuwsbrief. Tot onderaan!

1. Voorbije activiteiten

 • Clubkampioenschap jeugd (zondag 27 oktober): Bij de recreanten behaalde Arno Van Camp de titel, na een spannende strijd tegen Stijn Vanvolsem. Bij de competitiespelers won Martin Herssens in de finale tegen Olivier Cuypers, de strijd om de derde plaats werd door Jarne Montesinos gewonnen. Foto’s en meer nieuws vind je op de website.
 • Dubbelkampioenschap zonder puntenlimiet (vrijdag 1 november): Jammer genoeg werd dit afgelast, gezien het tekort aan inschrijvingen. Slechts vier duo’s dienden zich tijdig aan. Werkpuntje voor het bestuur: meer promo maken! 

2. Komende activiteiten

 • Clubkampioenschap (maandag 11 november): Dit start om 9 uur, zoals ook al rondgemaild werd. Om deel te nemen moet je ofwel 18 jaar oud zijn of  volwassencompetitie spelen en deelgenomen hebben aan het jeugdclubkampioenschap. Momenteel zitten we al aan 32 inschrijvingen, allen daarheen dus! Ook op de website, trouwens.
 • Federaal Tecemo Tornooi (zondag 1 december): Naar jaarlijkse traditie wordt ons tornooi in Schelle gespeeld. Momenteel zijn er al 21 inschrijvingen. Dat kan beter, dus we zien jullie graag nog massaal inschrijven! Voor meer info en de inschrijvingslink kan je terecht op onze website
 • Vriendjesspelletjesnamiddag (woensdag 18 december): De jeugdleden mogen hun vriendjes meenemen naar de training, om op leuke wijze kennis te maken met pingpong. Of varianten daarop!
 • Glûappelbollenweinavond (woensdag 18 december): Aansluitend op de vriendjesspelletjesnamiddag wordt het Tecemo Center omgetoverd tot Kerstmarkt van het niveau Keulen of Aken, waar de appelbollen en de Gluwein de dienst uitmaken. Meer info en inschrijvingsmodaliteiten volgen nog.
 • Memoquiz (zaterdag 21 december): Voor meer info zie op de website!
 • Veteranentornooi (zaterdag 28 december): Het veteranentornooi van Merksplas zal vanaf heden afwisselend door Merksplas en door Tecemo georganiseerd worden. Dit jaar gaat het door bij ons. Ook jong-veteranen kunnen deelnemen, vanaf de prille leeftijd van 30 jaar! Voor meer info, zie op de website!

3. Wedstrijdbladen speciale matchen

De beschikbaarheid van dit item op de website was foutief ingesteld, wat natuurlijk nogal onhandig is. Dat is bij deze aangepast. Voor het gemak de rechtstreekse links naar de benodigde documenten:
4. Website
Onze website heeft weer enkele updates doorgemaakt, wat hopelijk voor geregeld bezoek van jullie uit zorgt. Je moet wel ingelogd zijn op de website, om deze toevoegingen te kunnen bekijken. In een notendop:
 • Tafelbezetting: Om te weten of je vrij kan komen spelen, kan je nu terecht op de website onder het item tafelbezetting (in het menu onder kalender). We verwachten wel dat je respectvol omgaat met de lopende wedstrijden (geen geroep, door de andere velden lopen en dergelijke meer).
 • Toogdiensten: Voor het overzicht hebben we ook alle activiteiten (competitie, clubavond, etcetera) ingevoerd, en zowel de openers, toogverantwoordelijken en afsluiters opgelijst. Je kan dit dus telkens raadplegen onder het itemtoogdiensten (in het menu onder kalender). 
 • Handleidingen: Zoals het item rond wedstrijdbladen, adres en wegbeschrijving van de andere clubs, en dergelijke meer. Dit is in het menu zichtbaar onder het item handleidingen (in het menu onder documenten). Wil je meer zien, dan kom je best in het bestuur. 🙂
Moesten er nog mensen onder jullie zijn die moeilijkheden ondervinden met het inloggen op de website, stuur dan een mailtje naar z@196.be! Het zou kunnen dat je tweemaal moet proberen om in te loggen, vreemd genoeg. Daar wordt aan gewerkt.
 
5. Toogtip
Als je zin hebt om nog eens een klapke te komen doen met je favoriete barman, dan kan je vanaf heden op de website terugvinden wanneer die achter de toog staat! Zie op toogdiensten!
 
6. Nieuwsbrief
Als schrijver dezes probeer ik de nieuwsbrief altijd wat interessant te houden, maar dat is niet altijd zo evident. Als je tot hier hebt gelezen wil ik je alvast bedanken; de eerste die een reactie terugmailt krijgt een drankje van mij! Maar ernstig nu: hoe kunnen we deze nieuwsbrief wat aantrekkelijker maken, of hoe zou jij het liever zien? Alvast bedankt voor jullie constructieve reacties!
 
Sportieve groeten
Jullie sportbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.