Nieuwsbrief oktober – 2013-14 #2

Beste Tecemovieten,

De eerste maand van het nieuwe sportjaar is voorbij, de kop is eraf, de eerste indicatie van hoe de competitie kan gaan lopen is zichtbaar. Hopelijk valt het een beetje mee – zoniet kan je nog komen aansluiten op de training, bijvoorbeeld!
1. Voorbije activiteiten
  • Volwassenentraining tijdens het jaar: deze is goed gestart, en wordt gegeven door drie verschillende trainers. Er zijn ongeveer 15 deelnemers; gezien niet steeds iedereen aanwezig is, is er nog wel een plekje vrij om aan te sluiten. Geef maar een seintje op het gekende adres!
  • Infoavond ploegkapiteins, verdeling T-shirts, lidkaarten en competitieballetjes, alwaar werd uitgedeeld.
  • Mortsel Sport, alwaar werd gesport. Verrassend!
2. Komende activiteiten
  • Clubkampioenschap jeugd (zondag 27 oktober): Jeugd, schrijf het al in je agenda! Er is een reeks niet-geklasseerden, en een reeks geklasseerden.
  • Dubbelkampioenschap zonder puntenlimiet (vrijdag 1 november): Dubbelaars, noteer het op je kalender! We starten om 14 uur! Inschrijven via prikbord, mail of website.
  • Clubkampioenschap (maandag 11 november): Start om 9 uur!
  • Federaal Tecemo Tornooi (zondag 1 december)
  • Memoquiz (zaterdag 21 december): Voor meer info zie op de website!
  • Veteranentornooi (zaterdag 28 december): Het veteranentornooi van Merksplas zal vanaf heden afwisselend door Merksplas en door Tecemo georganiseerd worden. Dit jaar gaat het door bij ons. Ook jong-veteranen kunnen deelnemen, vanaf de prille leeftijd van 30 jaar!
3. Sponsoring –> Groepsaankoop
Langs deze weg willen we jullie één van onze nieuwe sponsors voorstellen: online pingpongwinkel PingPongMania. Om het voor jullie eenvoudig te maken om nieuw pingpongmateriaal te bestellen kunnen jullie alles bestellen via Maarten De Bock (debock.m@gmail.com). Jullie zullen steeds een korting krijgen van minstens 10% op de online-catalogusprijs (zie website).
Twee maal per jaar zullen we een groepsaankoop voorzien, waar we een korting van 20% op het materiaal kunnen aanbieden op voorwaarde dat de bestelling groot genoeg is. Deze groepsaankopen plannen we rond december en juni.
Lijst je wensen voor Sinterklaas en Kerstmis dus maar al op!
 
4. Truffel en snoepslag!
Zoals je hopelijk al hebt gehoord van één van de jeugdspelers, is de truffel- en snoepzakkenslag al volop aan de gang! Hou het dus in de gaten, want in je mailbox is er al iets verschenen!
 
5. Palet, rubbers of houtjes op overschot?
Om recreanten, jeugdspelers en nieuwe leden de kans te bieden om met een deftige palet te spelen, en omdat de huidige voorraad wat aan het slinken is, willen we graag eens bij jullie horen of jullie nog iets op overschot hebben: een volledige palet, een rubber of een houtje. Zo willen we proberen om wat materiaal dat misschien ongebruikt stof ligt te verzamelen nieuw leven in te blazen.
Als je iets kwijt wil, geef het door aan één van de bestuursleden en wij maken er iets van!
 
6. Tip van de toog
Als het plakt, wil dat niet zeggen dat je lang moet blijven plakken. Wel dat je een dweil nat mag maken – waarvoor alvast bedankt dan!
 
Sportieve groeten,
Jullie sportbestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.