Nieuwsbrief september – 2013-14 #1

Beste Tecemoërs,

In juni schreven we dat de zomer eindelijk begonnen was, en in deze eerste nieuwsbrief van het nieuwe sportjaar kunnen we alleen maar besluiten dat de zomer nog niet is weggeweest. Hopelijk is iedereen toch stilaan klaar om er weer een mep op te geven!
(Op het balletje dan wel, en bij voorkeur ook nog óp de tafel, en niet erover!)
1. Voorbije activiteiten
 • Volwassenentraining augustus: De laatste klaarstoomsessie voor het nieuwe sportseizoen was weer een groot succes, met 22 deelnemers. De groep werd in twee gesplitst om iedereen de kans te geven om te spelen, en de trainer voldoende overzicht te geven. Met dank aan trainer Koen Schevenels!
 • Sportkamp augustus: De jeugd had er blijkbaar iets minder zin in, het sportkamp is jammer genoeg niet kunnen doorgaan wegens een tekort aan deelnemers.
2. Komende activiteiten
 • Volwassenentraining tijdens het jaar (vanaf dinsdag 3 september): momenteel zijn er 14 inschrijvingen, bij een groter aantal inschrijvingen wordt de groep in twee gesplitst (op niveau). Drie trainers zullen in beurtrol aantreden: Koen Cornelissen, Maarten De Bock en Koen Schevenels. Prijsgewijs blijft dit hetzelfde als vorig jaar.
 • Vriendenmatch Vilvoorde (vrijdag 6 september): Deze wordt afgelast, wegens een tekort aan inschrijvingen. Bij deze supporteren we dan maar voor de Rode Duivels! 🙂
  In ons clublokaal worden er ook vriendenmatchen tussen Tecemo-ploegen gehouden.
 • Startavond nieuwe seizoen (woensdag 11 september): De obligate infoavond ploegkapiteins, verdeling t-shirts, lidkaarten en competitieballetjes, en dergelijke meer. Komt dat zien!
 • Begin truffelslag (zondag 15 september)
 • Mortsel Sport (vrijdag 20 september): Van 18 tot 22 uur wordt er gesport op het Stadsplein. Tecemo zakt af met enkele tafels en een berg enthousiasme! En hopelijk niet teveel wind, want in open lucht spelen heeft soms nadelen.
 • Clubkampioenschap jeugd (zondag 27 oktober): Jeugd, schrijf het al in je agenda!
 • Dubbelkampioenschap zonder puntenlimiet (vrijdag 1 november): Dubbelaars, noteer het op je kalender!
 • Memoquiz (zaterdag 21 december)
 • Veteranentornooi (zaterdag 28 december): Het veteranentornooi van Merksplas zal vanaf heden afwisselend door Merksplas en door Tecemo georganiseerd worden. Dit jaar gaat het door bij ons. Ook jong-veteranen kunnen deelnemen, vanaf de prille leeftijd van 30 jaar!
3. Bier van het jaar
Dit wordt Broeder Jacob, de bruine variant. Meer info op http://www.broederjacob.com/!
 
4. Jeugdcompetitiespelers gezocht!
Door het wegvallen van enkele jeugdspelers, worden er nog extra competitiespelers bij de jeugd gezocht. Twijfelde je hier al over, of ken je nog iemand die de stap wel wil wagen, stuur dan een mailtje terug naar ttctecemo@gmail.com!
5. Lidgeld en aanverwanten
Denk eraan om je lidgeld te betalen, als dit nog niet is gebeurt. Betalingen voor begin september konden op een korting rekenen van 5 euro (voor het lidgeld, niet de competitiebijdrage), en we stellen tevreden vast dat hier massaal gebruik van gemaakt werd.

Als je formulieren van het ziekenfonds wil laten invullen, neem die dan mee op een clubavond (woensdag na 19.30 uur) – jeugdleden mogen dit afgeven aan de jeugdtrainer. Vraag maar aan een van de bestuursleden! We voorzien geen digitale formulieren meer, gezien deze blijkbaar door verschillende ziekenfondsen geweigerd werden; breng zelf je formulier mee. Voor de handigheid even opgelijst:

6. Tip van de toog
Vergeet niet de toogdiensten van je ploeg door te geven! Dit is de verantwoordelijkheid van de ploegkapiteins, indien dit niet gebeurt en je een toogdienst mist wordt er een boete aangerekend.
Laten we dit jaar proberen om dit te vermijden!
 
7. Tip van de website
De website groeit gaandeweg nog aan, zoals jullie misschien al gemerkt hebben. Het eerstvolgende op de agenda, is het invoeren van alle wedstrijden en toogdiensten in de kalender. Hierdoor kunnen jullie op de website zien wie je vanavond achter de toog mag aantreffen, en wanneer de volgende wedstrijd van je ploeg plaatsvindt.
Hieraan gekoppeld kunnen we ook de pagina Beschikbare tafels in gebruik nemen, die dagelijks het aantal beschikbare tafels zal weergeven. Of eigenlijk omgekeerd: iedere thuiswedstrijd van die dag zal daar te zien zijn, zodat je meteen kan zien of er nog een tafel vrij is om een vrijblijvend balletje te komen slaan. Of om te komen supporteren, dat spreekt voor zich!
Om deze pagina te raadplegen moet je wel ingelogd zijn. Lukt het niet om in te loggen, zijn de gegevens van je account zoek, of blijft het onmogelijk om je account geactiveerd te krijgen, stuur dan een mailtje terug naar ttctecemo@gmail.com of spreek Zé eens aan!
 
Zo, dat epistel zit er weer op. Bedankt voor het lezen, indien u tot hier bent geraakt, en tot gauw weer!
Sportieve groeten,
Jullie sportbestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.