Nieuwsbrief juni

Beste Tecemoërs,

De zomer lijkt eindelijk aangekomen te zijn! Voor zij die graag nog eens afkoelen: in ons lokaal blijkt het nog behoorlijk fris te zijn (schrijver dezes zit daar nu), altijd welkom op de clubavond dus!

1. Voorbije activiteiten

 • Filmavond (10 mei): Er kwamen 20 jeugdleden genieten van de films in onze opgewaardeerde cinemazaal!
 • Zomerweekend (17-20 mei): Met z’n 24 trokken ze op weekend, waar het weer goed meewerkte. Met een fijne fietstocht en de nodige gezelligheid was het weer een waar succes! Foto’s en filmpjes op de website!
 • Zaalvoetbal (24 mei): In sporthal Den Drab werd er weer gezaalvoetbalt, 11 deelnemers gaven het beste van zichzelf. Helaas geen foto’s – misschien beter zo!
 • Uitstap Doel (25 mei): 17 deelnemers brachten een bezoek aan de kerncentrale van Doel, waar een presentatie en (beperkte) rondleiding wat meer informatie opleverde. Aansluitend was er nog een fietstocht. Foto’s volgen naar verluidt nog!
  Hierbij bedanken we Steven en Tanya nog eens voor de organisatie!

2. Komende activiteiten

 • BBQ (29 juni): Meer informatie op de website! Er zijn al wel wat inschrijvingen binnen, maar er kunnen er altijd nog wel wat bij! Weest welgekomen!
 • Tafeltennis ontmoet tennis (5 juli): Nog een jaarlijks weerkerend fenomeen, de tennissers komen tafeltennissen in ons lokaal. Inschrijven kan op de club, of via mail! Meer info alweer op de website.
 • Tennis ontmoet tafeltennis (7 juli): …en dan kunnen wij nog eens gaan tennissen, inschrijvingsmodaliteiten zijn hetzelfde. Meer info op de website!
 • Volwassenentraining augustus: Meerbepaald zal deze weer doorgaan op dinsdagen en donderdagen 13, 15, 20, 22, 27 en 29 augustus. Inschrijven kan via het papier op de club, of via mail. Meer info op de website, of wat had u gedacht!.
 • Vriendenmatch Vilvoorde (30 augustus): De exacte modaliteiten staan nog niet vast, maar zet het alvast in je agenda!

3. Gezocht – kunstenaars!
Het ’tuintje’ van Tecemo, links naast de trap naar de sportzaal, is dringend aan opfrissing toe. Daarom zoeken we iemand die bedreven is in bijvoorbeeld graffiti om dit onder handen te nemen.

Ken je iemand? Laat ons iets weten, of speel deze info door!

4. Tip van de toog
Hou de toog een beetje droog; kieper geen sauzen of andere vloeistoffen met hoge viscositeit door de spoelbak, want dat leidt tot verstoppingen!

5. Tip van de website
Heb je je account nog niet geactiveerd? Dan heb je eigenlijk maar een ‘light’-versie van de website ter beschikking! Wat je zoal mist: privé-nieuwsberichten, foto’s en filmpjes, het forum (dat jullie inbreng dringend nodig heeft), enzovoorts.

Om dit recht te zetten kan je naar deze pagina gaan om een nieuw wachtwoord aan te maken. Je voert daar je mailadres in (dat in de website al aan een account is gelinkt), en dan wordt op je mailadres een berichtje gestuurd waarmee je een nieuw wachtwoord kan aanmaken.

Sportieve groeten,
Jullie sportbestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.