Ontmoetingswedstrijd Mortselse tafeltennisclubs 3 mei

Op vrijdag 3 mei was het weer zover: een leuke ontmoeting met de Mortselse tafeltennisclubs.

Een 10-tal tafeltennissers van beide clubs waren aanwezig om er een gezellige avond van te maken. De computer besliste ‘at random’ hoe de dubbels zou worden samengesteld, alhoewel ik betwijfel of de ‘at random’ functie die Staf geprogrammeerd had wel correct functioneerde…blijkbaar had de computer op voorhand een aantal favoriete koppels…nietwaar Danny 🙂

Al bij al werd het een super leuke bedoening, maar toch vrij intensief …en sommige Tecemo-spelers waren duidelijk nog niet gerecupereerd van de inspanningen tijdens Memorial ’t Kelderke. En de computer was niet akkoord om ons een pauze te gunnen van meer dan 5 minuten.

Conclusie: iedereen heeft die avond toch wel een 6-tal dubbels moeten spelen…maar er werd vooral veel gelachen achter tafel…!!

Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.