Algemene ledenvergadering

Op 15 mei ging onze algemene ledenvergadering door in ons vergaderlokaal.
Vorig jaar was een bijzonder jaar :  Tecemo bestaat 30 jaar en heeft een record aantal leden bereikt (196).
Onze club draait voor 100% procent op vrijwilligers, die naast hun fulltime job nog vele uren per week spenderen om het voor al onze leden zo aangenaam mogelijk te maken op sportief en extra-sportief gebied.  Het bestuursteam bestaat uit een tiental enthousiaste medewerkers die vorig jaar tot het succes van onze club geleid hebben.  Hierbij wil ik Koen Schevenels, die afscheid neemt als bestuurslid,  bedanken voor zijn jarenlange inzet voor onze club.  Zijn plaats wordt ingenomen door een nieuw bestuurslid, Jan Claes, die de rol van secretaris van Koen overneemt.

Dit jaar zijn op de ALV ook een viertal medewerkers in de bloemetjes gezet voor hun jarenlange inzet voor onze club :

Herman Van Hal :
Buiten tafeltennis bieden we tal van andere activiteiten aan onze leden. De laatste jaren is de club met 40% gegroeid mede dankzij dergelijke activiteiten. Herman staat al vele jaren in voor de organisatie binnen de club van de vriendenmatch tegen Vilvoorde, de deelname aan het volleytornooi van Cantincrode en de minivoetbalmatch. Ook bij andere activiteiten is Herman altijd bereid om een handje toe ter steken.

Linda Vanwalleghem:
De extra-sportieve activiteiten zijn een belangrijk bindmiddel binnen onze club.
Linda zoekt al vee jaren de beste locaties voor het zomer- en het winterweekend en dat tegen de best mogelijke prijs. Ikzelf heb nog maar aan 2 weekends deelgenomen, maar denk niet dat ik er nog veel zal missen in de toekomst. Daarnaast zorgt Linda ook voor de rijk gevulde prijzentafel voor de Tecemo quiz.

Gilbert Mertens:
Gilbert staat in voor het onderhoud en de vernieuwing van de zaal. Daar moeten regelmatig dingen bijgewerkt, omhoog gehangen, geïnstalleerd worden zodat de leden in de beste omstandigheden hun sport kunnen bedrijven. Recente voorbeelden zijn de beamer en het nieuwe projectiescherm. Ook als er een “last minute” trainer nodig is en er geen andere oplossing beschikbaar is, kunnen we altijd op Gilbert rekenen.

Koen Verheyden :
De extra-sportieve activiteiten zijn een bindmiddel voor de club. Sommige worden
georganiseerd om fondsen te werven om de werking te ondersteunen. Onze alom gewaardeerde Tecemo quiz werd dit jaar voor de 14de keer georganiseerd. Koen start reeds met de voorbereiding in juni om de quiz in december klaar te hebben. Dit jaar zou Koen graag zelf deelnemen zodat we op zoek zijn naar een organisator voor dit jaar.

In bijlage vinden jullie de slides die gepresenteerd werden op de algemene ledenvergadering.

Algemene ledenvergadering 2013 web

PS : ik vind het jammer dat zo weinig mensen (zowel jeugd als volwassenen) aanwezig zijn op deze algemene ledenvergadering.
Daarnaast vind ik het geen blijk van respect tonen als je binnenkomt op de club, ziet dat het algemene ledenvergadering is en daarom onmiddellijk het lokaal verlaat !

Eén bedenking over “Algemene ledenvergadering

  1. Helemaal akkoord met de ‘PS’.
    En het was dit jaar zeker een ‘goede’ vergadering! Eigenlijk moet je hier als lid naar uitkijken!
    dirk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.