Nieuwsbrief april

Beste Tecemoërs,

Het sportseizoen binnen Sporta is afgesloten, binnen VTTL bijna. Over de kampioenen, stijgers en dalers meer onder punt 4, de nieuwe klassementen voor Sporta onder punt 5, voor het overige start het seizoen van nevenactiviteiten!

1. Voorbije activiteiten

 • Spaghettislag: 35 enthousiastelingen kwamen opdagen om spaghetti te smullen en het jeugdseizoen af te sluiten.
 • Buitenspeeldag: De tafels die we buiten hadden gezet waren steeds bezet, ook mooi weer hielp een handje om er een gezellige drukte van te maken.
 • Dubbelkampioenschap: 11 deelnemende duo’s streden om de titel van dubbelkampioen van Tecemo. Als overwinnaars kwamen Koen Schevenels en Wim Andries uit de arena. Het was in ieder geval een gezellige boel!
 • Familietornooi: Het eerste familietornooi in jaren kende 12 deelnemende duo’s, met uiteenlopende familiebanden. In de spannende finale wonnen Ivo en Guido Van Boeckel van Staf en Jente Van den Hooff, in een spannende bell die eindigde op 21-19. Met de complimenten voor het prima spel van Jente!

2. Komende activiteiten

 • Uitstap naar Hasselt (zondag 28 april): De inschrijvingen zijn intussen afgesloten. Meer informatie is nog steeds te vinden op de website!
 • Memorial ‘t Kelderke (woensdag 1 mei): Ter nagedachtenis van ‘t Kelderke wordt opnieuw een kampioenschap met voorgift georganiseerd; met één punt extra voor F-spelers, en twee punten voor NG-spelers. Graag iedereen ter plaatse om 9.00 uur. Inschrijven kan enkel op het papier op de club, snel inschrijven is de boodschap!!
 • Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs (vrijdag 3 mei – verplaatst!): Vanaf 20 uur; zie meer info onder punt 3!
 • Volleybal Cantincrode (zaterdag 4 mei): We vaardigen
 • Filmavond jeugdcomité (vrijdag 10 mei): Deze filmavond start om 17 uur, en er worden drie films geselecteerd (een kinderfilm, een animatiefilm, en een actiefilm).
 • Algemene vergadering (woensdag 15 mei): Alwaar het afgelopen jaar wordt besproken, de (nieuwe) bestuursleden gestemd worden, en de nieuwe ploegen voorgesteld worden!
 • Uitstap naar Doel (zaterdag 25 mei): Deze dag wordt er een bezoek gebracht aan de kerncentrale van Doel, dit in combinatie met een lunch en fietstocht door de polders. Inschrijven kan ten laatste tot 13 april, meer informatie op de website!

3. Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs
Voor het derde jaar op rij wordt er in ons lokaal verbroederd met de andere Mortselse tafeltennisclubs – dit jaar op vrijdag 3 mei vanaf 20 uur. Er worden gemengde duo’s geloot, zodat je sowieso tegen onverwachte tegenstanders zal uitkomen.

4. Competitie afgelopen
Zoals geweten is de competitie bij Sporta afgelopen, en kennen we enkele kampioenenploegen! Er zijn ook enkele stijgende ploegen, enkele dalers, een lach en een traan.
Kampioenen
Volwassenen Sporta: Tecemo D (Daniel, Michael, Nils, Sven).
Jeugd: Tecemo J (Anton, Filip, Koert, Ruben), Tecemo K (Gianni, Nisse, Roel).
Stijgers
Volwassenen Sporta: Tecemo N (Chris, Dirk, Patrick)
Dalers
Volwassenen Sporta: Tecemo A (Koen C, Koen S, Nick, Steven), Tecemo C (Evi, Maarten, Simon en Staf), Tecemo F (Howard, Jonas, Kevin, Wim), Tecemo H (Georges, Herman, Pieter, Seth), Tecemo L (Ben, Chris, Patrick, Pieter), Tecemo M (Danny, Laurence, Rita, Peter, Wilfried, and friends).

De ploegverdeling voor volgend seizoen is natuurlijk een spannend item om nu naar uit te kijken, bekendmaking hiervan op de algemene vergadering van woensdag 15 mei!

5. Nieuwe klassementen Sporta
Met dank aan de Sporta-secretaris en de klasseringscommissie, in primeur de nieuwe klassementen voor het sportseizoen 2013-2014:

WAETERSCHOOT STEVEN B4 B2
CORNELISSEN KOEN B6 B4
LOOSEN KENNETH B6 C0
PYPE ALAIN B6 C0
VAN OOSTVELDT SVEN C2 C0
MORTELMANS NILS C4 C2
MORTELMANS SIMON C4 C2
DE BACKER BERT C6 D2
DE BOCK JONAS D0 C6
PEETERS FRANK D0 C4
MONTESINOS PHILIP D2 D4
VAN DEN BUSSCHE STEVEN D2 C6
PAUWELS STEVEN D4 D6
SOUDAN PIETER D4 D6
VAN DEN HOOFF ELISE D4 D6
DE BACKER HERMAN D6 D4
HERSSENS MARTIN D6 D0
MERTENS SETH D6 E0
GARCIA FRANCISCO E2 E0
VERHEYDEN KOEN E2 D4
GIEBENS GILL E4 E6
MONTESINOS JARNE E4 E2
OSTE RAF E4 E6
VAN DEN BUSSCHE CEDRIC E4 E2
VAN DEN HOOFF LAURE E4 E2
VAN RIEL CHRIS E4 E6
VERBUEKEN PATRICK E4 E2
CUYPERS OLIVIER E6 E0
VANWALLEGHEM LINDA E6 E4
VAN WOENSEL PATRICK F E4
ANDRIES WIM NG E4
BOGEMANS JONAS NG F
DE JONGHE LOIC NG F
DE MEYER MAXIM NG F
DE VUYST GREGORI NG F
MICHELENA TOMAS NG F
MONTESINOS INYAS NG F
SMETS TIBO NG E6
VAN ASTEN DRIES NG E6
VAN BOECKEL IVO NG E6
WECKESSER CHRIS NG F

6. Bartip
Nu het competitieseizoen (bijna) gedaan is: kom er nog eens eentje drinken!

Sportieve groeten,
Jullie sportbestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.