Nieuwsbrief maart

Beste Tecemoërs,

Februari is voorbijgegaan met snotneuzen en hoestbuien, waardoor wellicht niemand heeft gemerkt dat er geen nieuwsbrief is verschenen. Om dit goed te maken bezorgen we jullie hierbij een verse dosis voor maart!

1. Voorbije activiteiten

 • Kampioenenviering Mortsel: Niet alle kampioenen waren aanwezig, maar werden wel gevierd. Op hun (en jullie) gezondheid!

2. Komende activiteiten

 • Spaghetti-etentje jeugd (zaterdag 23/03): Om de jeugdcompetitie af te sluiten organiseert het jeugdcomité een spaghetti-etentje. Inschrijvingen zijn nog welkom, het strookje vind je op de website!
 • Buitenspeeldag Mortsel (woensdag 27/03): Tegen dan is het weer mooi weer, en wordt alles en iedereen gestimuleerd om buiten te gaan spelen. Ook Tecemo is paraat, met drie tafels ter beschikking. Wil je dus ook mee buiten komen spelen, kom die namiddag dan naar de terreinen bij voetbalclub Oude God – liefst in Tecemo-outfit natuurlijk!
 • Dubbelkampioenschap volwassenen (vrijdag 29/03): Deze avond start om 20 uur. De maximum ploegwaarde is 18 (B2 + NG), en er wordt gespeeld zonder voorgift. Inschrijven kan via het blad op de club, of via de website; er zijn nog wel wat extra inschrijvingen welkom!
 • Familietornooi (zondag 14 april): In kader van het 30-jarig bestaan van Tecemo organiseren we ook een familietornooi, waarbij de nadruk ligt op het ludieke en sportieve, niet het competitieve. Het gaat hierbij om een dubbeltornooi waarbij familieleden (of aanverwanten) samen een ploeg vormen. Er wordt gespeeld met voorgift, en dit naar 21. Meer details volgen binnenkort nog; er zal gestart worden om 14 uur! Wederom inschrijven op de club of via dewebsite!
 • Ontmoeting Mortselse tafeltennisclubs (vrijdag 19 april): Vanaf 20 uur wordt er in ons lokaal verbroederd met de andere Mortselse tafeltennisclubs. Er worden gemengde duo’s geloot, zodat je sowieso tegen onverwachte tegenstanders zal uitkomen.
 • Uitstap naar Hasselt (zondag 28 april): Er zijn intussen al 39 inschrijvingen voor deze uitstap aan het jeneverhoofdkwartier Hasselt. Inschrijven kan ten laatste tot 15 maart, op de club of op de website! Meer informatie is ook op voorgaande link te vinden.
 • Memorial ’t Kelderke (woensdag 1 mei): Ter nagedachtenis van ’t Kelderke wordt opnieuw een kampioenschap met voorgift georganiseerd; met één punt extra voor F-spelers, en twee punten voor NG-spelers. Graag iedereen ter plaatse om 9.00 uur. Inschrijven kan enkel op het papier op de club, snel inschrijven is de boodschap!!
 • Filmavond jeugdcomité (vrijdag 10 mei): Deze filmavond start om 17 uur, en er worden drie films geselecteerd (een kinderfilm, een animatiefilm, en een actiefilm).
 • Algemene vergadering (woensdag 15 mei): Meer info onder punt 4.
 • Uitstap naar Doel (zaterdag 25 mei): Deze dag wordt er een bezoek gebracht aan de kerncentrale van Doel, dit in combinatie met een lunch en fietstocht door de polders. Inschrijven kan ten laatste tot 13 april, meer informatie op de website!

3. Paaskamp jeugd

In de tweede week van de paasvakantie, van maandag 8/04 tot vrijdag 12/04, wordt er weer een jeugdkamp georganiseerd op de club. Op vrijdag is er ook een afsluitende filmavond waarbij eten voorzien wordt. Meer informatie vinden julliehier terug op de website!

4. Heraansluitingsformulieren

Zoals jullie intussen hebben kunnen zien, zijn de heraansluitingsformulieren voor volgend seizoen uitgestuurd, om zo wat zicht te krijgen op de plannen voor de nieuwe jaargang. Er werd gevraagd om deze uiterlijk woensdag 3 april terug in te sturen! Meer informatie in de brief die jullie werd toegestuurd.De nieuwe ploegen zullen op de algemene vergadering van woensdag 15 mei gepresenteerd.

5. Bartip

 • Schrik dat je bij je toog iets vergat? Lees dan aan de toog het barblad!
 • Sluit je de deur af? Dan ben jij verantwoordelijk dat alle lege blikjes, glazen en flesjes proper achter de toog staan.

6. Zaaltip

Tegenwoordig liggen er al eens kapotte of versnipperde balletjes in de zaal, waardoor deze nogal rommelig achterblijft. Dit zowel na trainingen als na competitiedagen. Gelieve hier mee op te letten en goed op te ruimen vooraleer je vertrekt!

Sportieve groeten,
Jullie sportbestuur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.