Verslag Jeugdclubkampioenschap 2012

Op 28 oktober 2012 was het weer zover, het beroemde jeugdclubkampioenschap van Tecemo. Er was weer een talrijk aantal aan jeugdspelers die zich wilden bewijzen! In het totaal 21 jeugdspelers waarvan 15 competitiespelers en 6 recreanten. De poules werden verdeeld, 2 poules voor de competitiespelers en 1 voor de recreanten. Het kampioenschap en de strijd voor de titel kon beginnen. In de poules van de competitiespelers blonken enerzijds Simon Mortelmans en anderzijds Martin Herssens uit, ze wonnen al hun matchen in de poule. Bij de recreanten blonk Koert Dewulf uit met een maximum van 5 op 5! Toen konden de kwartfinales beginnen. Simon kwam uit tegen Maxim De Meyer en Martin mocht het opnemen tegen Dries Van Asten. Simon won met 3-0 van Maxim en Martin kon Dries aan de kant schuiven, ze stootten allebei door naar de halve finale. Simon kwam oog in oog te staan met Cedric Van den Bussche, niet zijn favoriete tegenstander en Martin moest het opnemen tegen Jarne Montesinos, ze wonnen allebei en toen was het tijd voor de finale. Eerst werd de ‘kleine finale’ gespeeld, voor de 3de en de 4de plaats. Deze ging tussen Jarne Montesinos en Cedric Van den Bussche. Een spannende match maar uiteindelijk haalt Jarne het met 3-1 van Cedric. Toen werd de finale gespeeld tussen Simon en Martin. Ze wisten dat ze aan elkaar gewaagd waren en het zou beslist een spannende match worden, maar de cijfers waren duidelijk, het werd 3-0 voor Simon en zo werd hij voor de 2de maal op rij JEUGDCLUBKAMPIOEN.

De finale van de recreanten moest ook nog gespeeld worden tussen Seppe Jans en Koert Dewulf. Seppe, die in de poule nog verloren had van Koert keek uit naar de match. Het werd een spannende match maar Seppe kon toch de overwinning in de wacht slepen.
Zo werd Seppe Jans JEUGDCLUBKAMPIOEN bij de recreanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.